5 greșeli pe care le faci atunci când cumperi un costum de baie

O femeie nu va avea niciodată suficiente perechi de pantofi și nici suficiente costume de baie. Goana după costumul de baie perfect poate deveni un calvar. Ba este prea strâmt, ba prea larg, prea nu te pune în valoare, ba se decolorează, ba te irită etc.

Ca să scapi de aceste probleme? Am făcut o listă de greșeli pe care trebuie să le eviți data viitoare când cumperi un costum de baie.

Îți cumperi aceeiași mărime și pentru sutien și pentru chilot
Costumele de baie nu se returnează, așa că data viitoare când vrei să îți cumperi un costum de baie ai grijă să probezi atât sutientul cât și chilotul. Chiar dacă fac parte din același set!

Nu faci testul săriturii când probezi
Chiar dacă vrei să îți cumperi un costum întreg sau un costum din două părți trebuie să faci testul săriturii. Îmbracă costumul de baie și apoi fă câteva sărituri pentru a vedea dacă totul rămâne la locul lui, cupele nu se mișcă și chilotul nu este larg.

Nu faci testul mersului
După ce probezi costumul de baie trebuie să faci câțiva pași. Astfel vei verifica dacă chilotul este prea strâmt sau prea larg.

Îți cumperi un costum alb fără să verifici transparența
Costumele de baie deschise la culoare pot fi extrem de transparente. Ia cu tine o prietenă când încerci un astfel de costum. Mai bine să fii sigură decât să te trezești pe plajă cu priviri curioase.

Alegi în funcție de ceea ce vrei să ascunzi
În loc să alegi un costum de baie care să-ți pună în valoare bustul, te gândești doar cum să-ți ascunzi burtica. Nu e cea mai înțeleaptă alegere.

 

 

 

sursa: unica.ro

Certificat Web norton safe web valid rss rogers Revista Presei ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! ziare ziare.org